职业发展CAREER DEVELOPMENT

埃瑞泰克斯(上海)机械制造公司招聘
  发表时间:2018-06-19  阅读次数:343
公司简介
ARITEX was established in 1961 as a supplier of industrial products for the automobile sector, Aritex diversified its activity to the aerospace sector in 2001. Over the years, it has become established as a leading international company in the main markets in which it operates. In 2012, Aritex expanded its product offering with the acquisition of Loxin (Pamplona, Spain) a company specializing in custom machine tools for drilling and riveting for industrial applications. As part of the AVIC Group (2016) and with a permanent presence in Europe, Asia, South America, Central America and the U.S.A., Aritex provides tailored solutions based on its capacity for technological innovation and a business experience of 50+ years. Our experienced and professional staff of approximately 250 people worldwide allows us to assure success by implementing the most advanced methods in the fields of: - Project Management - Engineering - Quality management - Manufacturing - Testing & Commissioning Aritex is a Strategic tier one supplier in aeronautical and automotive industries serving OEM’s like Airbus, Boeing, Comac, Bombardier, Volkswagen, Seat, Audi and Mercedes.

招聘岗位

CATIA设计工程师

职位类型:研究开发/产品设计
语言要求:基本英语口语/书写交流能力

岗位职责:

1. 按公司标准完成工装夹具及部分自动化概念设计(或详细设计,若需)
2. 与项目团队联络并沟通技术要求
3. 根据客户/项目的要求,给出可行方案并实施
4. 完成装配及测试所需的技术文件

-应届毕业生:
1)熟悉CATIA软件基本操作,具备CATIA操作经验;
2)熟悉工程制图基本要求;
3)基本英语口语交流能力;

-非限定性附加条件(优先择取条件):
1)航空航天类/机械类专业毕业生;
2)英语口语流利;
3)具备2年以上CATIA制图经验;

项目经理助理

职位类型:技术/工程

语言要求:英语流利

1. 协助项目经理/主管完成日常项目工作
2. 与客户沟通,了解客户需求,推进项目进程
3. 项目团队各部门之间的联络沟通
4. 熟悉项目细节,协助项目流程分析
5. 熟悉机械/气动/电气图纸,并协助解决相应问题
6. 协助项目分包及供应商管理。
7. 协助质量管理
8. 协助现场经理完成现场安装作业(焊接,机加等),协调安装团队。

1. 英语流利,有良好的沟通能力
2. 本科,机械制造或项目管理相关专业
3. 熟悉使用Office软件,CATIA以及AUTOCAD (2D&3D)
4. 了解项目分包流程
5. 了解ISO体系
6. 能够接受不定期短期/长期外派(国内/国外)
7. 能够承受较大工作压力,工作负责,有上进心

项目经理

职位类型:技术/工程
语言要求:英语流利

1.负责从项目起始到结束,与客户沟通协调
2.负责项目技术及商务方面管理
3. 负责组织各职能部门与客户讨论并形成方案
4. 负责控制并确保项目进度及里程碑节点
5. 通报并分析意外事件,并提交可行的行动方案
6. 与其他项目经理联络沟通
7. 负责监督及实施客户特定的标准及流程要求
8. 负责项目分包及供应商管理。
9. 跟踪确保项目中的质量管理
10. 协助现场经理完成现场安装作业(焊接,机加等),协调安装团队。

1. 英语流利,有良好的沟通能力
2. 本科/硕士毕业,机械制造或项目管理相关专业
4. 熟悉供应商管理,了解项目分包流程
5. 熟悉ISO体系